Eszik János dr.
Eszik János dr.

1993-ban szereztem általános orvosi diplomát a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen, Szegeden.

1993-96-ig a SZAOTE Pszichiátriai Klinikájának rezidense voltam.

1996-tól 2007-es bezárásáig az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI, Lipótmező) különböző osztályain dolgoztam. Végjártam a ranglétrát, voltam rezidens, szakorvos, adjunktus, osztályvezető. Az akut betegellátásban szerzett tapasztalatok mellett valláslélektannal, súlyos pszichiátriai betegek rehabilitációjával és drogbetegekkel is foglalkoztam.

Oktatóként részt vettem a SZAOTE orvosképzésében, a HIETE Pszichiátriai Klinikájának szakorvos képzésében és a Károlyi Gáspár Református Egyetem graduális képzésében.

2008-ban - a Lipótmező bezárását követően- alapítottam a Margit krt-i Pszichiátriai és Pszichoterápiás Magánrendelőt, amit azóta is működtetek.

Számos pszichoterápiás rendelővel együttműködöm pszichiáter konzulensként.

Pszichoterápiás képzettségeimet a Tündérhegyi Pszichoterápiás Osztályon, a Magyarországi Bálint Mihály Pszichoszomatikus Társaság, a Csoportanalitikus és Kiképző Társaság és a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület képzésein szereztem.

Egyik létrehozója és szervezője vagyok a 2007-től évente megrendezésre kerülő Pszichoterápiás Hétvég rendezvénysorozatnak.


Szakorvosi képesítéssel rendelkezem

Pszichiátriából

Pszichoterápiából

Pszichiátriai rehabilitációból


Egyesületi tagságok

Magyar Pszichiátriai Társaság

Magyar Pszichoanalitikus Egyesület

Csoportanalitikus és Kiképző Társaság

Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület (2005-2015. vezetőségi tag)

Magyar Orvosi Kamara

Készítsd el weboldaladat ingyen!